הפועל כרמיאל אירחה את הפועל אזור במסגרת סיבוב ז׳ של גביע המדינה, למפגש מסקרן בין שתי קבוצות מליגה א׳. כרמיאל הגיעה למשחק כשהיא נמצאת בצמרת ליגה א׳ צפון וללא הפסד העונה בליגה. מנגד, הפועל אזור, שממוקמת במרכז הטבלה בליגה א׳ דרום, הגיעה למשחק במומנטום חיובי לאחר ניצחונות במשחקיה האחרונים, ונראה שהקבוצה של יוסי חכים מתחילה להתחבר ולהציג יכולת טובה.

המחצית הראשונה הייתה שקולה, כאשר דווקא המארחת מכרמיאל הגיעה למספר מצבי הבקעה טובים והייתה יכולה לעלות ליתרון, אך לא הצליחה לנצל את ההזדמנויות.
בדקה ה-37, בעקבות טעות בהגנת כרמיאל, יצאה הפועל אזור להתקפה מתפרצת, בסיומה נותר שלומי אזולאי לבדו מול שוער כרמיאל, ניר רקובשיק, והכניע אותו בדרך ליתרון 0:1 לאורחים.
כעבור מספר דקות קיבלה כרמיאל הזדמנות מצוינת לחזור למשחק, לאחר שנפסקה לזכותה בעיטת עונשין מ-11 מטרים. עמית מזרחי ניגש לבעוט, אך החמיץ את הפנדל, ואזור ירדה להפסקה ביתרון 0:1.
שלומי אזולאי מבקיע השער הראשון במשחק.
גם במחצית השנייה ראינו משחק שקול יחסית, כאשר שתי הקבוצות חיפשו את השער. כרמיאל ניסתה לחזור למשחק, שלחה שחקנים קדימה והגיעה למצבים, אך לא הצליחה למצוא את הרשת. מנגד, הפועל אזור המשיכה להיות מסוכנת בהתקפות שלה והייתה יכולה להגדיל את היתרון.
מי שבלט במיוחד בשורות כרמיאל היה השוער ניר רקובשיק, שהציג יכולת מצוינת עם מספר הצלות נהדרות ומנע מקבוצתו הפסד בתוצאה גבוהה יותר. רקובשיק היה ללא ספק המצטיין בשורות כרמיאל.
ככל שחלפו הדקות, כרמיאל ניסתה להגביר את הלחץ במטרה להשיג את השוויון, אך ללא הצלחה. בתוספת הזמן זכתה הפועל אזור בבעיטת עונשין מ-11 מטרים, וסהר רביבו, שנכנס כמחליף, דייק מהנקודה הלבנה בתוספת הזמן וקבע את תוצאת המשחק, 0:2 להפועל אזור.
בסיום, הפועל אזור רושמת ניצחון חוץ נאה על אחת מקבוצות הצמרת של ליגה א׳ צפון, ממשיכה את התקופה הטובה שלה ומעפילה לסיבוב ח׳ של גביע המדינה. מנגד, כרמיאל מסיימת את דרכה במפעל ותתרכז כעת במאבקי הצמרת בליגה.
יוסי חכים, מאמן הפועל אזור, אמר בסיום המשחק:
״היה משחק קשה מול קבוצה קשה. גאה מאוד בשחקנים על הניצחון וההקרבה. רוצה להגיד תודה לצוות היקר שלי שעושים עבודה מצוינת ולירון היקר שעושה ימים כלילות כדי שאנחנו נצליח. פנינו למשחק הבא בליגה״.
על ההעדפה לקראת הגרלת סיבוב ח׳ הוסיף חכים:
״אין לי העדפה. כל קבוצה נקבל באהבה ונבוא כדי לנצח. בשם השם נעשה ונצליח״.

צילום:יח״צ. שחקני אזור חוגגים נצחון חוץ בכרמיאל ועליית שלב בגביע