ליגה א’ צפון, מחזור 6: נווה שאנן ניצחה בדרמה, נהריה חילצה נקודה בדקות הסיום

המחזור השישי בליגה א’ צפון סיפק דרמות בדקות ההכרעה. מכבי נווה שאנן השיגה ניצחון חוץ יקר על מכבי אתא ביאליק משער בדקה ה-84, בעוד בית”ר נהריה הצליחה לחלץ תיקו מול הפועל אום אל פאחם עם שער שוויון בדקה ה-88.

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 09-10-2026
  • 16:29

​

מכבי אתא ביאליק – מכבי נווה שאנן 2:1

מכבי נווה שאנן יצאה למשחק חוץ מול מכבי אתא ביאליק וחזרה עם שלוש נקודות יקרות לאחר ניצחון דרמטי. בדקה ה-26 משה גולן העלה את האורחים ליתרון 0:1, אך מכבי אתא ביאליק לא ויתרה והצליחה לחזור להתמודדות בדקה ה-68, כאשר מוחמד פוקרא כבש את שער השוויון וקבע 1:1.

כשנראה היה שהקבוצות בדרך לחלוקת נקודות, הגיע סוהיל ארמלי בדקה ה-84, כבש את שער הניצחון וקבע 1:2 למכבי נווה שאנן. האורחים סיימו את ההתמודדות עם שלוש נקודות חשובות, בעוד מכבי אתא ביאליק נותרה מאוכזבת לאחר שהצליחה להשוות, אך ספגה שער מכריע לקראת הסיום.

בית”ר נהריה – איחוד אום אל פאחם 1:1

בית”ר נהריה אירחה את איחוד אום אל פאחם למשחק שהסתיים בחלוקת נקודות, אך לא לפני דרמה גדולה בדקות הסיום. האורחים מאום אל פאחם עלו ליתרון מוקדם בדקה ה-18 משער של בשיר בהגאת, שקבע 0:1. היתרון נשמר לאורך מרבית דקות המשחק, כאשר איחוד אום אל פאחם הייתה קרובה לרשום ניצחון חוץ חשוב.

אלא שבית”ר נהריה לא אמרה את המילה האחרונה. בדקה ה-88 תומר אלקיים הצליח לכבוש את שער השוויון, קבע 1:1 והעניק לקבוצתו נקודה יקרה. נהריה יכולה להיות מרוצה מהאופי שהפגינה ומהנקודה שהשיגה ברגע האחרון, בעוד איחוד אום אל פאחם יצאה מאוכזבת לאחר ששמטה יתרון סמוך לשריקת הסיום.

הפועל עירוני עראבה – הפועל איחוד בני ג’ת 0:0

הפועל עירוני עראבה אירחה את הפועל איחוד בני ג’ת למפגש שהסתיים בתיקו מאופס ובחלוקת נקודות בין שתי הקבוצות. בניגוד לשני המשחקים האחרים, שבהם נכבשו שערים מכריעים בדקות הסיום, המפגש בין עראבה לבני ג’ת הסתיים ללא שערים, כאשר אף אחת מהקבוצות לא הצליחה למצוא את הרשת ולהכריע את ההתמודדות.

בסיום, שתי הקבוצות נאלצו להסתפק בנקודה אחת, בתוצאה שמותירה לכל אחת מהן רצון להשיג יותר במחזור

מחזור מעניין

הוסף תגובה
תגובות