רותם דהאן מצטרף לשיכון המזרח: “המטרה ברורה להוביל את המועדון לליגה א’”

השוער הבכיר, ששיחק בשנים האחרונות בליגה א’, חתם במ.ס שיכון המזרח וינסה להוביל את הקבוצה מראשון לציון אל הצמרת ואל הכרטיס לליגה א’. אלי אמסלם: “שמחים לצרף שוער איכותי שיתרום לנו מקצועית וחברתית”

  • על ידי: עידן לביא
  • 15-06-2026
  • 08:38

מ.ס שיכון המזרח ממשיכה להתחזק לקראת העונה הקרובה והודיעה על החתמתו של השוער רותם דהאן.

דהאן, שנחשב לאחד השוערים המנוסים והבולטים בליגות הנמוכות ושיחק בשנים האחרונות בליגה א’, בחר להצטרף לפרויקט השאפתני של המועדון מראשון לציון במטרה לסייע לקבוצה במאבק העלייה לליגה א’.

במועדון רואים בהחתמה של דהאן צעד משמעותי בבניית הסגל לעונה הקרובה, כשהשוער צפוי להוסיף ניסיון, מנהיגות ושקט לחלק האחורי.

אלי אמסלם אמר לאחר החתימה:

שמח להחתים במועדון שוער איכותי בדמותו של רותם שיתרום לנו רבות בקטע החברתי והמקצועיהמטרה ברורהנעשה ונצליח.”

בשיכון המזרח ממשיכים לעבוד במרץ על בניית הקבוצה ומאמינים כי צירופו של דהאן יסייע למועדון להגשים את מטרותיו בעונה הקרובה. 

באדיבות המועדון

הוסף תגובה
תגובות