מכבי עספיא ממשיכה להתחזק לקראת עונת המשחקים הקרובה והודיעה על צירופו של השוער שרבל אדביה לשורות הקבוצה.
אדביה מגיע לאחר עונה מוצלחת במדי הפועל דליית אל־כרמל ונחשב לאחד השוערים המוערכים באזור הצפון. לאורך הקריירה צבר ניסיון רב ורשם לא פחות מחמש עליות ליגה, לצד הופעות מרשימות בליגות השונות.
בין התחנות הבולטות בקריירה שלו ניתן למצוא גם את כפר כנא בליגה א’, שם הציג יכולת גבוהה, יציבות ומנהיגות בין הקורות והוכיח פעם נוספת את איכויותיו כשוער מוביל.
במכבי עספיא רואים בהחתמתו של אדביה חיזוק משמעותי לקבוצה ובטוחים כי הניסיון, האישיות והיכולות המקצועיות שהוא מביא עמו יסייעו למועדון לעמוד ביעדים שהציב לעצמו לעונה הקרובה.
שרבל אדביה אמר לאחר החתימה: “אני שמח להצטרף למכבי עספיא ומודה להנהלה על האמון. אני מגיע עם הרבה מוטיבציה ורצון להצליח, ומבטיח לתת את כל כולי למען המועדון, החברים לקבוצה והקהל. מחכה כבר להתחיל את העונה ולהשיג יחד את המטרות שלנו.”
במכבי עספיא ממשיכים לבנות סגל איכותי ושאפתני, כאשר צירופו של אדביה מהווה עוד צעד משמעותי בדרך להעמדת קבוצה חזקה שתתמודד בצמרת בעונה הקרובה

שרבל אדביה יעזור לעספיא לעלות !? צילום דןברות המועדון